Nye flotte t-skjorter i damesnitt med v-hals fra Fruit of the Loom

Vi kan nå tilby våre design på nye, flotte t-skjorter i damesnitt med v-hals fra Fruit of the Loom. T-skjortene er i en behagelig bomullskvalitet for maksimal komfort. De er i tillegg figursydde i damefigur for en optimal feminin passform.

Med en vekt på 165g/m2 oppleves disse fantastiske t-skjortene solide, og holder passformen i vask etter vask. Vi lagerfører fargene sort, himmelblå og lys rosa i størrelse S-XL.

Litt om Fruit of the Loom

Fruit of the Loom ble etablert av to brødre i USA i 1851. B.B. and R. Knight Corporation åpnet sin første tekstilfabrikk og begynte å produsere kvalitetstekstiler i bomull. Fem år senere ble varemerket Fruit of the Loom født, inspirert av malerier av frukt laget av datteren til en av selskapets kunder. I 1871 ble Fruit of the Loom offisielt registrert som varemerke, og er dermed en av verdens eldste varemerker. Eldre enn selv Coca Cola, lyspæren og papirposer. 

Med over 160 års erfaring i å produsere kvalitetstekstiler har Fruit of the Loom vokst til å bli en av verdens ledende klesmerker, og tilbyr en rekke flotte klesplagg til det europeiske markedet.

Fruit of the Looms miljøpolicy og etikk

Oeko-Tex Standard 100

Alle Fruit of the Loom sine tekstiler tilfredsstiller kravene i Oeko-Tex 100-standarden og Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP). Det benyttes ikke barnearbeid i fremstilling av tekstiler, og all bomull er etisk produsert for å påvirke miljøet så lite som mulig.

Våre design på Fruit of the Loom t-skjorte

Alle våre design er tilgjengelige på Fruit of the Loom t-skjorte med v-hals, også de som ikke spesifikt er lagt inn i butikken ennå. Har du et ønske om et spesielt design på en av disse t-skjortene er det bare å ta kontakt på kundeservice@idealtees.no så hjelper vi deg umiddelbart med å legge ønsket design ut i nettbutikken.

Se vårt flotte utvalg dametopper ved å trykke på linken.

Vi anbefaler også disse artiklene

  • Hva er egentlig geocaching?
    Hva er egentlig geocaching?

    Geocaching er ikke ulikt orientering, men i stedet for tradisjonelt orienteringskart og kompass brukes en GPS for å f...